Ons bedrijf

Dielissen Desserts is al 20 jaar leverancier van ambachtelijk schepijs en patisserie in de breedste zin van het woord. We zijn exclusief partner van Otelli IJs en Patisserie specialiteiten en Otelli premium.
Wat ons bedrijf uniek maakt is dat we als verlengstuk van de producent fungeren. Op deze manier hebben we een unieke prijs-kwaliteit verhouding in de markt en een exclusief product, enkel beschikbaar voor de horeca.
De kracht van Dielissen Desserts ligt in de ambachtelijke bereidingswijze, de kwaliteit van onze producten en de hoge servicegraad.

Bestellen kan eenvoudig via ons digitale bestelsysteem InOne, maar ook via telefoon, WhatsApp of e-mail. Vanuit Rosmalen leveren wij rechtstreeks aan het out-of-home kanaal met eigen diepvriestransport. Dit zorgt voor leveringen op maat, meerdere malen per week, een persoonlijke en snelle service, vakkennis, flexibiliteit en een eerlijke prijsstelling. Ook kleine leveringen zijn mogelijk.
Al meer dan 29 jaar is Otelli een betrouwbare leverancier voor ijssalons, hotels, restaurants, cateraars, lunchrooms, zorginstellingen en overige professionele out-of-home kanalen.
Wij zijn bekend met de hectiek van de horeca en in staat flinke volumes te produceren op ambachtelijke wijze, maar kunnen uiteraard ook kleine wensen vervullen.


Bij Otelli in Haarlem creëren onze eigen vakmensen ijs en patisserie met passie voor het ambacht. Het resultaat is een inspirerend, kwalitatief hoogstaand, zeer breed assortiment aan ijs- en patisserie-producten, uitsluitend bereid met eersteklas grondstoffen.
Otelli maakt luxe of basisproducten in alle soorten en maten, biologisch, streekgebonden, premium ijs en patisserie, dieetproducten, complete buffetten, macarons, bruidstaarten en serviceproducten zoals toppings, ijshoorntjes en chocolade decoratie. Ook voor maatwerk of uw eigen private label bent u bij Otelli aan het juiste adres.
In onze bedrijfsfilm hiernaast ziet u ons gehele ambachtelijke proces. Van bereiding van onze eigen biscuits, tot en met de inspirerende ideeën bij ijssalons, restaurants, hotels en high tea locaties.

Otelli is door Lloyds ISO-22000 gecertificeerd voor haar managementsysteem en voedselveiligheid. De Otelli Premium lijn creëert patisserie met spannende elementen van het allerhoogste niveau. Gepassioneerde vakmensen bereiden volledig handmatig alle onderdelen van de premium patisserie, zoals: biscuits, crémeux, mousses, coulis en zelfs de schitterende decoraties.
Een groot aantal van de premium-patissiers maakt frequent deel uit van het Nederlands patisserie team en is ook regelmatig winnaar van de Gouden Gard en de Dutch Pastry Award.

Biotelli, de wens van Otelli om haar aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen te onderbouwen met ambachtelijke biologische streekspecialiteiten, heeft geleid tot een uniek partnerschap met open biologisch melkveebedrijf De Ettingen, dat op een steenworp afstand van de productielocatie van Otelli ligt.
Nieuwe heerlijke biologische streekproducten met de merknaam Biotelli zijn het resultaat. Van koe tot klant 100% transparant. Op www.biotelli.nl en www.otelli.nl kunt u het gehele ambachtelijke proces bekijken.

Ambachtelijk
De kracht van Otelli ligt in de ambachtelijke bereidingswijze, de pure ingrediënten en de hoge servicegraad.
Er wordt ingespeeld op seizoenen en feestdagen. De schaalgrootte maakt dat Otelli met gemak grote volumes kan leveren. Medewerkers van Otelli doen niets liever dan inspelen op specifieke wensen van de klant. Deze klantgerichte houding en ambachtelijke werkwijze zorgen er tegelijkertijd voor dat alle producten met aandacht en passie gemaakt worden. En dat proef je!

Heerlijk en eerlijk
Otelli besteedt veel aandacht aan haar producten, maar heeft ook oog voor mens, dier en milieu. Streekproducten, scharreleieren, eerlijke cacao en biologische en dieetproducten dragen hieraan bij. Onze FSC-gecertificeerde gebaksdozen garanderen een duurzaam bosbeheer.
Otelli is gecontroleerd op haar duurzame en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Haar ISO-26000 verklaring en bijbehorende onderbouwing is officieel goedgekeurd door DNV. Dit betekent dat onze activiteiten nog verder uitgebreid zullen worden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij verdere voorrang geven aan het belang van mens, dier en milieu.

Vertrouwen in de toekomst
De succesformule van Otelli en haar partners blijft de komende jaren van kracht; een breed assortiment heerlijke ambachtelijke ijs- en patisserie-producten voor een eerlijke prijs, directe levering met eigen transport en natuurlijk de persoonlijke aandacht voor onze klanten.
Otelli heeft nog veel nieuwe ideeën voor de huidige en nieuwe marktsegmenten. Veel aandacht gaat hierbij uit naar de ontwikkeling van nieuwe (streekgebonden) eerlijke en biologische producten, uitbreiding van allergenen-beperkte desserts en een dieetassortiment, vertaald vanuit de marktvraag naar speciale producten.
Alles gecreëerd met nog steeds dezelfde passie en gedrevenheid als in 1989 in combinatie met de kennis en ervaring van meer dan 29 jaar ijs- en patisserie specialiteiten.
'Otelli premium' is de nieuwe merknaam van Crème de la Crème Patisserie BV.
Otelli premium is opgericht in 2002 en werkt met een 20-tal patissiers en is producent van mooie, smaakvolle patisserie zoals complete desserts, maar ook taartjes, macarons, petit fours, friandises en confiserie. Dit wordt geproduceerd in eigen atelier met als bestemming de zakelijk gastronomische markt.

Otelli premium werkt met een uniek concept. De patisserie wordt dusdanig ontworpen en gemaakt dat alles bevroren wordt aangeleverd en door de klant kan worden gebruikt in gewenste hoeveelheden. Door deze unieke productiewijze en gebruik van alleen de beste ingrediënten meet onze patisserie zich moeiteloos met dagverse concurrentie en maken wij het onze klanten extra makkelijk.
Ook verzorgen wij een assortiment van allergenen vrije producten. Otelli premium doet onder geen voorwaarde concessies aan de kwaliteit van ingrediënten of producten en maken gebruik van alleen de beste ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de chocolades van Valrhona, het beste fruit en de hoogste kwaliteit noten.

De hoge standaard die Otelli premium hanteert voor haar productie wordt gecombineerd met uitmuntend vakmanschap van haar patissiers. Maar dit alles is alleen maar mogelijk in een uitstekende werksfeer en met passie en teamspirit. De patissiers zijn winnaar van prestigieuze prijzen zoals: The Dutch Pastry Award, de Gouden Gard, de Lekkerste bonbon van Nederland en de Coupe du monde patisserie.

Het is de missie van Otelli premium uit te groeien tot de meest inspirerende, verrassende en creatieve patisserie leverancier van Nederland. Otelli premium is naast leverancier ook partner voor beleving en inspiratie. Wij bieden onze klanten graag maatwerk-oplossingen voor merk- of bedrijfsspecifieke items, themabijeenkomsten of bijzondere gelegenheden.
gebogen achtergrond contactVragen?   We helpen u graag!
gebogen achtergrond magazine
©2020 Elementary Design
vraag hier
uw magazine
van Otelli en/of  
Otelli premium aan!   
magazine aanvragen